Støttemur

​Støttemur opbygges af specialister

​Kunne du tænke dig at få bygget en støttemur på dine udendørs virksomhedsarealer eller på din boligforenings udendørsarealer?

Leder du efter et firma, der har speciale inden for belægningsarbejde, og som kan sikre en flot støttemur med en korrekt opbygning?

Så er du kommet til det rette sted.

Hos Syddansk-Brolægning ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for opbygning af støttemure for erhvervskunder i Odense, Svendborg og omegn samt på resten af Fyn, men vi varetager også gerne enkelte opgaver for privatpersoner, der har brug for vores hjælp.

Hvad koster en støttemur?

Der kan være stor variation i prisen på en støttemur. Det kommer helt an på, hvilket firma du vælger til at varetage opgaven, og derudover varierer prisen typisk også fra opgave til opgave. Her kan blandt andet nævnes følgende faktorer, der spiller ind i forhold til prisen:

  • Hvor lang støttemuren skal være
  • Hvor høj støttemuren skal være
  • Om den skal bygges af sten, beton eller træ
  • Hvilke slags sten du vælger
  • Hvor lang tid vi skal bruge på opgaven

Eftersom prisen varierer fra opgave til opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på lige netop den støttemur, som du kunne tænke dig at få bygget. Vi lægger stor vægt på altid at udføre kvalitetsarbejde, og vi forlader aldrig projektet, før vores kunde er tilfreds.

For at sikre et tilfredsstillende resultat, sørger vi naturligvis altid for at have kunden involveret i processen undervejs, og at arbejdet bliver udført af vores dygtige og nøje udvalgte medarbejdere.

Kontakt os og hør mere om mulighederne eller bliv inspireret

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til opbygning af en støttemur. Derfor er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre eller for at blive inspireret til mulige løsninger.​

Vi glæder os meget til at høre fra dig og fremsende et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum.

Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med.

​Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat.

Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.