Separatkloakering udføres af egen kloakmester​

Kræver din kommune, at du får udført separatkloakering på din grund, og leder du i den forbindelse efter en dygtig kloakmester, der kan hjælpe dig med arbejdet? Så er du kommet til det rette sted. Selvom vi hos Syddansk-Brolægning ApS primært er et brolægningsfirma, så har vi også en kloakmester tilknyttet vores firma. Det betyder, at vi kan være behjælpelige i forbindelse med kloakseparering, som skal udføres af en kloakmester.

Vi varetager særligt mange opgaver i forbindelse med separatkloakering for private husejere i Svendborg, Odense og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Fyn, som har brug for vores hjælp. Vi varetager også opgaver for erhvervskunder, hvis der er behov for det.​

Hvad koster separatkloakering?

Som boligejer skal du selv udføre separatkloakering på din egen grund, mens det er kommunen, der skal betale for det nødvendige kloakarbejde uden for grunden. Hvor meget dette arbejde koster afhænger af flere forskellige faktorer og kan således variere meget fra opgave til opgave og fra grund til grund.​

Typisk ligger prisen dog på omkring 50.000 kr., men denne pris kan både være højere og lavere alt afhængigt af forholdene på din grund. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste dig at få udført separatkloakering.

Når du vælger at lade os stå for din opgave, kan du altid være sikker på, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med separatkloakering, kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.​​

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum. Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med. 

Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.

Syddansk-Brolægning ApS fra Veflinge på Fyn består af dygtige og erfarne brolæggere, der alle bestræber sig på at levere en service og et håndværk i særklasse.

Åbningstider​

Mandag – onsdag

08.00 – 16.00​

Torsdag

08.00 – 15.30​

Fredag

08.00 – 15.00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Syddansk-Brolægning ApS

Stormarken 14, 5471 Søndersø

Telefon: 23 45 75 25

E-mail: kontakt@sdb.dk

E-mail: tilbud@sdb.dk

fakturerings e-mail: faktura@sdb.dk