Rottespærre monteres i din kloak​

​Vil du forhindre, at der kommer rotter ind i din kloak – så du undgår, at de af den vej kommer videre ind i din bolig eller erhvervsbygning? Så står vi hos Syddansk-Brolægning ApS klar til at hjælpe dig.

Vi har en kloakmester tilknyttet vores virksomhed, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig en professionel montering af en rottespærre i kloakledningen i din brønd. Dette arbejde udfører vi typisk for private husejere samt erhvervskunder i Odense, Svendborg og på det øvrige Fyn-

Sådan fungerer en rottespærre

En rottespærre bliver monteret i kloakledningen i din brønd. Rottespærren består af to klapper, som kun kan åbnes den ene vej. Det betyder, at vandet fra dit toilet og dine øvrige afløb kan komme ud, men rotterne kan ikke komme ind. Det sikrer dig fuld funktionalitet af din kloak, samtidig med at det forhindrer adgang til rotterne.

For at sikre at rottespærren altid fungerer, som den skal, og ikke bliver stoppet af papirophobninger og lignende, kan det være en god ide at få foretaget et eftersyn af rottespærren en gang om året efter monteringen.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på vores rottebekæmpelse

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan en rottespærre fungerer, har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på montering af en rottespærre i din kloak? Så ser vi frem til at tage imod din henvendelse.​

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum. Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med. 

Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.

Syddansk-Brolægning ApS fra Veflinge på Fyn består af dygtige og erfarne brolæggere, der alle bestræber sig på at levere en service og et håndværk i særklasse.

Åbningstider​

Mandag – onsdag

08.00 – 16.00​

Torsdag

08.00 – 15.30​

Fredag

08.00 – 15.00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Syddansk-Brolægning ApS

Stormarken 14, 5471 Søndersø

Telefon: 23 45 75 25

E-mail: kontakt@sdb.dk

E-mail: tilbud@sdb.dk

fakturerings e-mail: faktura@sdb.dk