​Regnvandsfaskine etableres

​Samler vandet sig på din grund i store vandpytter, og har du svært ved at komme af med regnvandet? Så kan etableringen af en regnvandsfaskine i mange tilfælde være en rigtig god ide – og dette arbejde kan vi hos Syddansk-Brolægning ApS hjælpe med at udføre.

Vi er et alsidigt og erfarent brolæggerfirma med 12 ansatte, men vi har også anlægsgartnere og en kloakmester tilknyttet vores virksomhed, således at vi kan sikre komplette løsninger for vores kunder. 

Vi varetager særligt mange opgaver i forbindelse med etablering af en regnvandsfaskine for private boligejere i Odense, Svendborg og andre omkringliggende områder samt på resten af Fyn, men vi udfører også gerne opgaver for erhvervskunder.

Kontakt os og få en pris på etablering af en regnvandsfaskine

Kunne du tænke dig at få etableret en regnvandsfaskine på din grund? Er du i tvivl om, hvilken størrelse faskine du har brug for? Eller har du nogle spørgsmål i forbindelse med projektet? Så hører vi altid meget gerne fra dig. Vi varetager opgaver for privatpersoner samt erhvervskunder på hele Fyn.

5 fordele ved at vælge os

Der er mange fordele ved lige netop at vælge vores firma, når du skal have gravet en eller flere regnvandsfaskiner ned på din grund. 

Her kan blandt andet nævnes følgende fem konkrete fordele:

  1. Du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet
  2. Vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds
  3. Vi sørger for, at du er med i processen hele vejen igennem
  4. Arbejdet bliver udført af dygtige medarbejdere
  5. Vi kan selv varetage hele opgaven inklusive anlægsarbejde eller brolægningsarbejde

Du kan derfor roligt hyre os til din næste opgave. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum. Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med. 

Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.

Syddansk-Brolægning ApS fra Veflinge på Fyn består af dygtige og erfarne brolæggere, der alle bestræber sig på at levere en service og et håndværk i særklasse.

Åbningstider​

Mandag – onsdag

08.00 – 16.00​

Torsdag

08.00 – 15.30​

Fredag

08.00 – 15.00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Syddansk-Brolægning ApS

Stormarken 14, 5471 Søndersø

Telefon: 23 45 75 25

E-mail: kontakt@sdb.dk

E-mail: tilbud@sdb.dk

fakturerings e-mail: faktura@sdb.dk