Omfangsdræn der holder kælder og fundament tør​

​Har du en kælder tilknyttet din bolig, og har du fugtige kældervægge? Eller har du bemærket, at der er fugt i soklen eller fundamentet? Så kan det i mange tilfælde være en god ide at få etableret et omfangsdræn rundt om huset. Dette arbejde kan vi hos Syddansk-Brolægning ApS naturligvis hjælpe dig med at få udført, så du kan få en tør kælder eller ydervæg.

Vi er et alsidigt og erfarent brolæggerfirma med både anlægsgartner og kloakmester tilknyttet vores virksomhed. Det betyder, at vi kan varetage alt arbejdet i forbindelse med etableringen af et omfangsdræn på din grund. Det er en opgave, som vi typisk varetager for kunder i Odense, Svendborg og på resten af Fyn. 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave, så er du velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris pr. meter, og du kan være helt sikker på, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet.

Hvad koster omfangsdræn?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget etableringen af et omfangsdræn koster, idet vores priser afhænger af en række forskellige faktorer på din grund. Her kan blandt andet nævnes faktorer såsom:

  • Hvor mange meter omfangsdræn du skal have gravet ned
  • Hvilken dybde omfangsdrænet skal graves ned i
  • Hvordan jordforholdene er på din grund​

​​

Når der skal etableres et omfangsdræn, så er det påkrævet, at arbejdet bliver udført af en kloakmester. Typisk kan de samlede omkostninger ligge på omkring 150.000 kr., men prisen kan som nævnt variere meget fra opgave til opgave.

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum. Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med. 

Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.

Syddansk-Brolægning ApS fra Veflinge på Fyn består af dygtige og erfarne brolæggere, der alle bestræber sig på at levere en service og et håndværk i særklasse.

Åbningstider​

Mandag – onsdag

08.00 – 16.00​

Torsdag

08.00 – 15.30​

Fredag

08.00 – 15.00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Syddansk-Brolægning ApS

Stormarken 14, 5471 Søndersø

Telefon: 23 45 75 25

E-mail: kontakt@sdb.dk

E-mail: tilbud@sdb.dk

fakturerings e-mail: faktura@sdb.dk