Syddansk Brolægning​ fra Fyn

​Teamet hos Syddansk Brolægning har en solid erfaring med næsten alle belægningstyper. Derfor kan du også vælge lige præcis det materiale, der passer bedst til dig og dine ønsker hos os. I løbet af vores mange år i branchen har vi hjulpet både private og virksomheder i hele Danmark med deres belægningsprojekter, hvorfor vi med garanti også kan løfte din opgave.

Vi kan hjælpe dig med smukke, imponerende og holdbare belægningsløsninger, der passer til dine behov. Hvad med en smuk granitb​elægning, afsluttet med en epoxy løsning, der garanterer holdbarhed.

Er du interesseret i at høre om vores brolæg​ger priser? Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din brolæggeropgave.

Skal vi også hjælpe dig med en ny belægning? Så kontakt os i dag på 23 45 75 25. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på små som store opgaver.

Se eksempler på tidligere udført arbejde

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum. Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med. 

Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.

Syddansk-Brolægning ApS fra Veflinge på Fyn består af dygtige og erfarne brolæggere, der alle bestræber sig på at levere en service og et håndværk i særklasse.

Åbningstider​

Mandag – onsdag

08.00 – 16.00​

Torsdag

08.00 – 15.30​

Fredag

08.00 – 15.00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Syddansk-Brolægning ApS

Bystævnet 22, st, 5474 Veflinge

Telefon: 23 45 75 25

E-mail: kontakt@sdb.dk

E-mail: tilbud@sdb.dk

fakturerings e-mail: faktura@sdb.dk