Kloakmester: Vi kan varetage dit kloakarbejde professionelt

Har du brug for at få udført professionelt kloakarbejde i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn, og leder du efter en dygtig kloakmester, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Syddansk Brolægning har vi en kloakmester tilknyttet vores virksomhed, hvilket betyder, at vi er i stand til at varetage enhver form for kloakarbejde, som du har brug for hjælp til, til konkurrencedygtige priser. Vi holder selv til i Veflinge, hvorfra vi blandt andet kører ud til både private husejere og erhvervskunder i Odense og på resten af Fyn. Vi kører dog også gerne ud til kunder i Kolding og andre omkringliggende områder, hvis der er efterspørgsel efter vores kloakmand her.

Vi sørger for en flot reetablering efter gravearbejde

Hvis du skal have udført gravearbejde på din grund i forbindelse med dit kloakarbejde, så kan vi efterfølgende sørge for en flot reetablering. Det kan for eksempel være, at vores kloakmester har været nødt til at grave i dit blomsterbed eller at fjerne nogle fliser fra din belægning.

Uanset hvad, så er vi et professionelt brolæggerfirma, der har mange års erfaring indenfor både brolægning og anlægsarbejde, og vi kan således sikre dig et flot resultat. 

Skal du bruge en kloakmester? Derfor skal du vælge os

Når du vælger at lade vores firma varetage din kloakopgave, kan du blandt andet forvente:

  • ​At din opgave bliver udført i højeste kvalitet
  • ​At vi ikke forlader din opgave, før du er tilfreds
  • ​At arbejdet bliver udført af en erfaren kloakmand
  • ​At du løbende bliver orienteret under hele processen.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din kloakopgave

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din kloakopgave, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Fortæl os om din opgave, så beregner vi en konkurrencedygtig pris til dig.

Vi står klar til at sende vores kloakmester forbi din adresse, uanset hvilken opgave du skal have udført. Vi glæder os til at hjælpe dig med din kloakservice!

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum. Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med. 

Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.

Syddansk-Brolægning ApS fra Veflinge på Fyn består af dygtige og erfarne brolæggere, der alle bestræber sig på at levere en service og et håndværk i særklasse.

Åbningstider​

Mandag – onsdag

08.00 – 16.00​

Torsdag

08.00 – 15.30​

Fredag

08.00 – 15.00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Syddansk-Brolægning ApS

Stormarken 14, 5471 Søndersø

Telefon: 23 45 75 25

E-mail: kontakt@sdb.dk

E-mail: tilbud@sdb.dk

fakturerings e-mail: faktura@sdb.dk