Fliseterrasse

​Fliseterrasse med en flot flisetrappe

​Kunne du tænke dig at få anlagt en flot og indbydende fliseterrasse på udendørsarealerne omkring din virksomhed eller din boligforening – eventuelt med en tilhørende flisetrappe? Og leder du derfor efter et firma, der kan sikre et flot og langtidsholdbart resultat?

Så kan du med stor fordel kontakte os hos Syddansk-Brolægning ApS. Vi er specialister inden for anlægning af fliseterrasser og flisetrapper, som vi i særlig høj grad udfører for forskellige former for erhvervskunder i Svendborg, Odense og omegn samt på hele det øvrige Fyn.

En flot flisetrappe der matcher terrassen

Hvis du skal have anlagt en hævet fliseterrasse, så kan det være smukt at få etableret en flisetrappe op til terrassen i samme type sten eller fliser som terrassen – og det kan vi selvfølgelig tilbyde. Det kan for eksempel være en fordel, hvis terrassen skal anlægges på en skråning.

Vi er specialister inden for fliser og sten

Vi er et brolæggerfirma med 12 ansatte, og vores nøje udvalgte medarbejdere sikrer dig kvalitetsarbejde hver gang. De har hver deres ekspertise, hvilket betyder, at der for eksempel er nogle, der er eksperter inden for beton, granit eller skæringer.

Kunne du for eksempel tænke dig at få anlagt en fliseterrasse og tilhørende flisetrappe i granit, så kan du selvfølgelig forvente, at arbejdet bliver udført af en af vores granit-eksperter.

Vi sørger altid for, at du er med i hele processen undervejs, og vi forlader aldrig dit projekt, før vi er sikre på, at du er tilfreds med det udførte arbejde.​​

Hvad koster en fliseterrasse?

Der kan være stor forskel på, hvor meget en fliseterrasse koster. Vi tilbyder en skræddersyet pris, der blandt andet afhænger af:

  • Hvor stor terrassen skal være
  • Om vi skal etablere en flisetrappe
  • Hvilke fliser eller sten du vælger
  • Hvilket mønster vi skal lægge fliserne eller stenene i​

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, er du således velkommen til at kontakte os.​

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum.

Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med.

​Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat.

Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.