Flisebelægning udføres af specialister

Skal du have lagt en flisebelægning i din have eller på dine udendørsarealer i din virksomhed eller boligforening? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Syddansk Brolægning er vi specialister indenfor flisearbejde, og vi kan lægge lige netop den belægning, du kunne tænke dig.

Vi kører blandt andet ud til private husejere og forskellige former for erhverv i Odense, Svendborg og andre steder på Fyn, men vi kører også gerne ud til kunder andre steder, hvis det er her, der er brug for vores hjælp i forbindelse med lægning af fliser.

Vi kan lægge den flisebelægning, du ønsker

Vi har mange års erfaring indenfor belægningsarbejde, og det betyder, at vi kan lægge lige netop den flisebelægning, som du kunne tænke dig. Det kan for eksempel være:

  • ​En ny indkørsel
  • ​En terrasse
  • ​En parkeringsplads omkring din virksomhed
  • ​Gangstier eller havestier
  • ​Fortove

Når du vælger at lade vores brolæggerfirma stå for arbejdet i forbindelse med etableringen af din flisebelægning, så kan du altid forvente at få et flot og holdbart resultat i højeste kvalitet. Vi har et stort fokus på, at du som kunde er med i processen hele vejen fra start til slut. Samtidig bliver arbejdet udført af vores dygtige medarbejdere, som er specialiseret indenfor lige netop din opgave

Vi har blandt andet medarbejdere, der er eksperter indenfor henholdsvis:

  • ​Granit
  • ​Beton
  • ​Skæring

Sidst, men ikke mindst, så forlader vi aldrig et projekt, før du som kunde er glad for vores arbejde. Det betyder, at du kan være helt tryg ved, at du får lige netop den flisebelægning, du drømmer om, når du vælger at lade os stå for arbejdet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din belægning

Har du en flisebelægning i tankerne, som du godt kunne tænke dig at få beregnet en pris på? Så kontakt os gerne allerede i dag for at indhente et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores belægningsarbejde, som bliver udført i højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum. Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med. 

Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.

Syddansk-Brolægning ApS fra Veflinge på Fyn består af dygtige og erfarne brolæggere, der alle bestræber sig på at levere en service og et håndværk i særklasse.

Åbningstider​

Mandag – onsdag

08.00 – 16.00​

Torsdag

08.00 – 15.30​

Fredag

08.00 – 15.00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Syddansk-Brolægning ApS

Stormarken 14, 5471 Søndersø

Telefon: 23 45 75 25

E-mail: kontakt@sdb.dk

E-mail: tilbud@sdb.dk

fakturerings e-mail: faktura@sdb.dk