Belægningsarbejde

Belægningsarbejde udføres primært for erhvervskunder

Skal du have udført professionelt belægningsarbejde omkring din virksomhed eller din boligforening, og leder du efter et kompetent firma, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Syddansk-Brolægning ApS udfører vi hovedsageligt belægningsarbejde for forskellige former for erhvervskunder i Odense, Svendborg og på resten af Fyn, men vi varetager også enkelte opgaver for private.

Vi står klar til at varetage lige netop dit belægningsarbejde, uanset om du skal have etableret en ny parkeringsplads eller en fliseterrasse, eller om du skal have varetaget en større entreprise, hvor der er brug for en samlet brolægningsløsning.

​Vi er et team på 12 ansatte, og vores nøje udvalgte brolæggere har alle stor erfaring med at lægge brosten, kantsten, klinker og betonsten. Samtidig har hver medarbejder sit eget ekspertiseområde. Det kan for eksempel være en særlig ekspertise inden for granit, beton eller skæringer.

Vi lægger meget stor vægt på, at vores belægningsarbejde altid bliver udført efter de højeste faglige standarder, og vi forlader aldrig et projekt, før du som kunde er glad og tilfreds med resultatet.

Vores kompetencer og arbejdsområder

​Vi udfører blandt andet belægning af:​

  • Parkanlæg
  • Indkørsler
  • Torve
  • Fortove
  • Gågader
  • Haver

Vi tilbyder naturligvis også omlægning af eksisterende belægninger efter specifikke kundeønsker.

Kontakt os og hør mere om vores belægningsarbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om vores belægningsarbejde? Har du nogle spørgsmål omkring vores ydelser, priser eller selve processen? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

​Vi varetager hovedsageligt opgaver for erhvervskunder på Fyn, men kører også gerne ud til privatkunder. Vi lægger vægt på at udføre arbejde i høj kvalitet – og vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum.

Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med.

​Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat.

Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.