Anlægsgartner: Vi udfører anlægsarbejde i højeste kvalitet

Har du brug for professionel hjælp til anlægning af have, brolægning eller andet anlægsarbejde, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Syddansk Brolægning finder du en dygtig og erfaren anlægsgartner, der står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Vi kører blandt andet ud til privatpersoner og erhvervskunder i Odense, Svendborg og på resten af Fyn samt andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi dig?​

Derfor skal du vælge os

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade vores firma varetage din opgave, hvis du leder efter en dygtig anlægsgartner. Vi kan blandt andet garantere, at:

  • ​Anlægsarbejdet bliver udført i højeste kvalitet
  • ​Dit arbejde bliver udført af en medarbejder med speciale indenfor lige netop din opgave
  • ​Vi forlader aldrig dit projekt, før du er glad og tilfreds
  • ​Du er med i processen hele vejen igennem.

Hvad koster en anlægsgartner?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at få besøg af en anlægsgartner fra vores firma. Vores priser afhænger nemlig i høj grad af, hvilken form for anlægsarbejde du skal have udført, og hvad vi skal indkøbe af materialer. Der er for eksempel forskel på, om vi skal anlægge hele din have, eller om du blot har brug for hjælp til omlægning af et mindre bed.

Uanset hvilken opgave du skal have udført, så kan du altid forvente, at vi udfører kvalitetsarbejde til en billig pris. Kunne du tænke dig på forhånd at vide, hvor meget din opgave vil komme til at koste, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

Har du brug for hjælp til en anlægsopgave? Kontakt os i dag

Hvis du har brug for professionel hjælp til en anlægsopgave, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vores anlægsgartner står klar til at hjælpe dig med din opgave, uanset om det er i Kolding, Odense eller på resten af Fyn. 

Få et uforpligtende tilbud som ikke er til at modstå.

Udfyld formularen i dag, og lad os vende tilbage med et stærkt tilbud på jeres opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os er du i centrum

Hos Syddansk Brolægning vægter vi den gode og loyale kundekontakt højt fra start til slut, og hos os er du som kunde altid i centrum. Til enhver opgave inden for brolægning tager vi altid udgangspunkt i dine behov, så vi på den måde kan sikre en løsning, du bliver tilfreds med. 

Derfor står vi også altid klar med gode ideer og rådgivende løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Kontakt os endelig, hvis du søger en brolægger i Vejle, Odense, Kolding eller resten af Fyn og Trekantområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med dit brolægningsprojekt.

Syddansk-Brolægning ApS fra Veflinge på Fyn består af dygtige og erfarne brolæggere, der alle bestræber sig på at levere en service og et håndværk i særklasse.

Åbningstider​

Mandag – onsdag

08.00 – 16.00​

Torsdag

08.00 – 15.30​

Fredag

08.00 – 15.00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Syddansk-Brolægning ApS

Bystævnet 22, st, 5474 Veflinge

Telefon: 23 45 75 25

E-mail: kontakt@sdb.dk

E-mail: tilbud@sdb.dk

fakturerings e-mail: faktura@sdb.dk